18 december 2020

Verkiezingen Tweede Kamer

Op D.V. 17 maart worden de Tweede Kamerverkiezingen gehouden. Het verkiezingsprogramma van de SGP én de kandidatenlijst zijn in concept gereed. Op 16 januari is er een extra algemene digitale ledenvergadering (verkiezingscongres) waarin beide officieel zullen worden vastgesteld. Ook zal in deze vergadering de nieuwe partijvoorzitter worden gekozen. Het partijbestuur heeft hiervoor voorgedragen dhr. D. van Meeuwen uit Sliedrecht.

De campagne voor deze verkiezingen zal grotendeels online worden gehouden. Iedere vrijdagavond kunt u nu al de uitzendingen van de SGP live studio volgen! Ook onze campagnecommissie zal zeker nog aandacht besteden aan deze belangrijke verkiezingen. Er komen soms heftige onderwerpen aan bod in de Tweede Kamer. Zaken waarbij het soms echt gaat om de strijd der geesten. In de achterliggende tijd is wel gebleken dat onze fractie dan (helaas) echt alleen staat. Draagt u onze mannen ook voortdurend op in het gebed?!

Alle SGP leden ontvangen in “De Banier” van D.V. februari 2021 een A3 raamposter. Hangt u deze ook op?! En wat mogelijk nog belangrijker is: wees allen een goede SGP ambassadeur in uw eigen omgeving!